[rev_slider_vc alias=”speciaal”]

Speciale dagen

Iedereen is altijd welkom op de ijsbaan en kan schaatsen wanneer hij of zij dat wil. Maar voor de kleintjes onder ons is het misschien eng om met de grote mensen te schaatsen, of zit je in een rolstoel en heb je liever een rustige baan. Daarom hebben wij een aantal speciale blokken gereserveerd zodat iedereen van de ijsbaan kan genieten

Peuterschaatsen

Gratis entree (op=op)

We hebben altijd een kleine en overzichtelijke krabbelbaan voor de allerkleinsten beschikbaar. Maar regelmatig kunnen de allerkleinsten ook lekker komen schaatsen op de ‘grote’ overdekte ijsbaan op het ‘t Weitje. We noemen dat peuterschaatsen. Een mooie manier om peuters en kleuters kennis te laten maken met de oer-Hollandse schaatssport.

 

Peuterschaatsen is beschikbaar op donderdag 5 december, zaterdag 7 december en dinsdag 10 december van 9:00 tot 10:00. Het is dan rustig en veilig op het ijs. Tijden zijn onder voorbehoud dus check onze site goed voor je vertrekt.

We hebben pinguins om de kinderen te helpen! Om het nog leuker te maken zitten de Bobskates (oftewel dubbelijzers) bij de entreeprijs in begrepen. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen natuurlijk mee het  ijs op. Het is belangrijk goed schoeisel te dragen met een grove zool, zodat je veilig op het ijs kunt lopen.

Na afloop of tijdens het rusten zijn jullie van harte welkom in ons gezellige en verwarmde horecapaviljoen voor bijvoorbeeld een hapje of glas limonade!

Komen jullie ook?

Senioren- & rolstoelschaatsen

Gratis entree (op=op)

Winterse taferelen op het ijs tijdens het rolstoelschaatsen. Je kan komen genieten van de overdekte Ermelose ijspret op ’t Weitje.

 

Je bent welkom met jouw rolstoel of ander hulpmiddel. Tijdens het rolstoelschaatsen is het rustig en veilig op het ijs. De ijsbaan is dan ook toegankelijk voor senioren. Eventuele begeleiding mag natuurlijk zonder schaatsen én gratis de baan op. De begeleiding moet zorgen voor goed schoeisel met een grove zool, zodat ze veilig op het ijs kunt lopen.Senioren- & rolstoelschaatsen is beschikbaar op elke donderdag 12 december van 11:30 tot 13:00 en maandag 16 en dinsdag 17 december van 9:00 tot 10:30. Tijden zijn nog onder voorbehoud dus check onze site goed voor je vertrekt. Naast de ijsbaan kan je genieten van een hapje en drankje in ons verwarmde en rolstoeltoegankelijke horecapaviljoen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze vrijwilligers aan de bar of bij de schaatsverhuur.

Wij zien je graag!