De allerleukste evenementen!

Naast het vrij schaatsen organiseert Stichting IJs in Ermelo ook diverse evenementen en activiteiten voor de inwoners van Ermelo. Ermelo staat sinds jaar en dag bekend  als zorgdorp en dit willen wij als stichting ook laten doorstralen op de activiteiten op en rondom de ijsbaan. Onderstaand een aantal van onze sociale activiteiten. Zijn er vragen over deze activiteiten, stuur dan gerust een mail naar evenementen@ijsinermelo.nl.

Disco- & Sinterklaasschaatsen

Op diverse data zal er voor de jeugd discoschaatsen worden georganiseerd. Lekker je pirouettes draaien op de beats van de DJ. Gezellig met al je vrienden en vriendinnen het ijs op en genieten! De exacte data komen hier binnenkort op te staan.

Peuterschaatsen & 50+ schaatsen

Voor sommigen zal het soms spannend zijn om het ijs op te gaan, zoals voor peuters (t/m 4 jaar) en 50-plussers. Daarom hebben we op diverse dagen ’s morgens de mogelijkheid om rustig te kunnen schaatsen en alleen deze doelgroepen op het ijs toe te laten. Zodoende kun je zonder angst het ijs op en ook genieten van de leukste winter ooit. Val je net buiten deze doelgroep, durf je ook niet zo goed het ijs op, maar wil je wel komen tijdens deze tijdsblokken? Mail dan even naar evenementen@ijsinermelo.nl.

Senioren op & rondom het ijs

Tijdens deze editie van ons winterse evenement betrekken wij onze Ermelose senioren actief bij IJs in Ermelo.

Om zelf de schaatsen onder te binden is wellicht wat veel gevraagd, maar het is heerlijk om er even uit te kunnen. De senioren/ouderen zijn daarom van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de jongste generatie en om gezellig bij te kunnen kletsen met elkaar onder het genot van een goede kop koffie met wat lekkers. Dit geweldige gebaar wordt aangeboden door Rotary Ermelo. De zorginstellingen van Ermelo hebben als het goed is allemaal een uitnodiging ontvangen. Mocht u de uitnodiging niet hebben, maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur dan even een mail naar evenementen@ijsinermelo.nl.

G-schaatsen

Tijdens de speciale beschikbare uren zorgen wij ervoor dat er minder drukte is op en rondom IJs in Ermelo waardoor het schaatsen prettiger wordt en voor de begeleiders beter te begeleiden. De kosten voor de entree neemt IJs in Ermelo op zich waardoor het voor iedereen toegankelijk is!

IJs in Ermelo biedt voor cliënten en begeleiders de mogelijkheid om schaatsen te lenen. Mocht het voor cliënten misschien eng zijn om te schaatsen, dan mogen ze ook op hun schoenen (mits schoon) het ijs op.

 

Het aftellen is begonnen!

Ijs in Ermelo