IJs in Ermelo | De Winter wordt fantastisch!
14239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14239,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-14.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Welkom bij IJs in Ermelo

Het leukste avontuur in de winter!

Eindelijk is het zover! We krijgen ‘IJs in Ermelo’! Na succesvolle edities van diverse ijsbanen in de regio kan en mag een Ermelose editie natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseren wij, Stichting IJs in Ermelo’ de leukste winter ooit in Ermelo. Ruim vier weken lang zal ‘t Weitje gehuld zijn onder een deken van winterse warmte en gezelligheid!

Winterse taferelen!

Op dinsdag 3 december 2019 openen wij onze ijsbaan en verwelkomen wij jong en oud! Naast de ijsbaan kan men genieten van een hapje en drankje in de verwarmde horeca skihut. Naast het vrij schaatsen, organiseren wij diverse (sociale) evenementen voor iedere Ermeloër! Zo organiseren we onder andere een gezellige sponsoravond welke ideaal is voor uw netwerk en kan men meedoen aan de Bidfood Curling Cup!

Samen ondernemen

Uiteraard kunnen wij dit niet realiseren zonder de steun van sponsors. Wij bieden u een schitterend platform voor u en uw bedrijf, waarbij niet alleen het zakelijke voorop staat, maar juist ook het maatschappelijke! Hieronder vindt u onze standaard sponsorpakketten. Heeft u liever een op maat gemaakt pakket, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek.

Plattegrond IJs in Ermelo

Geen IJs in Ermelo zonder sponsoren!

Onze prijzen en tijden

Natuurlijk wil je weten wanneer je kan gaan schaatsen, en hoeveel dit kost, hieronder een kort en duidelijk overzicht.

Prijzen

€ 7.00 per persoon per dagdeel inclusief schaatshuur*


Baan kan gesloten zijn i.v.m. evenement. Dagkaart is om te wisselen voor entreeticket met dagdeel naar keuze. 
* Prijs is incl. BTW en schaatshuur.

Openingstijden

Ochtend


Ochtendticket geldig van 9.00 – 13.00 uur

Middag


Middagticket geldig van 13.30 – 17.30 uur

Avond


Avondticket geldig van 18.00 – 22.00 uur

Entreevoorwaarden

Kaartjes zijn in te wisselen voor een dagdeelticket.
Alleen geldig tijdens IJs in Ermelo 2019.
Kaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld of tegoed.
Stichting IJs in Ermelo mag te allen tijde de toegang weigeren o.b.v. de huisregels.
Aan dit schaatsticket kunnen geen rechten worden ontleend.

Van jong tot oud

Stichting IJs in Ermelo is voor en door Ermeloërs. Acht Ermelose ondernemers hebben de handen in een geslagen om een fantastisch evenement neer te zetten in Ermelo. IJs in Ermelo is er voor iedereen van jong tot oud. Zo is er voor iedereen wat wils.

Ermelo zorgdorp

Ermelo staat bekend als een écht zorgdorp, en daar zijn we trots op! Naast Welzijn Ermelo zijn zorginstellingen zoals Bartimeus, GGZ Centraal, Groot Emaus en ’s Heeren Loo al decennia lang belangrijk en aanwezig in onze samenleving. Stichting IJs in Ermelo wil ook hier, samen met haar sponsors, een steentje aan bijdragen.

Voor iedereen

Verder is ‘IJs in Ermelo’ natuurlijk een ware winterse beleving voor alle inwoners van ons dorp en de regio. Opa die samen met de kleinkinderen naar het peuterschaatsen gaat, scholieren die met de hele klas kunnen schaatsen en een heuse Curling Cup voor ondernemers! Dit is slechts een greep uit de winterse beleving die IJs in Ermelo heet! Zo is IJs in Ermelo voor iedere doelgroep een aanwinst.

doelgroep ijsbaan ermelo

Vrijwilligers gezocht!

Evenementen

De ijsbaan is multifunctioneel als het gaat om de activiteiten. Zo zullen er door ‘IJs in Ermelo’ diverse activiteiten worden verzorgd. Zo is er een curling cup waar recreanten en bedrijven aan mee kunnen doen met gave prijzen en natuurlijk voor de eeuwige roem. Ook zijn er voor de jeugd super leuke activiteiten, jouw kinderfeestje op het ijs? Of samen met je opa of oma een schaatsles volgen? Binnenkort wordt onze activiteitenkalender bekend gemaakt!

Curling Cup 2019

Iedereen kan het en het is nog gezellig ook!  Deze winter organiseren we de Bidfood Curling Competitie 2019 op de overdekte ijsbaan op ’t Weitje in Ermelo. Het beloven spannende en vooral gezellige avonden te worden op de baan en in het curlingcafé. Kijken is leuk maar meedoen nog leuker! Kom ook samen met je collega’s, vrienden of familie!

Klik hier voor meer informatie.

Schoolschaatsen in Ermelo

Schaatsen is verweven met onze cultuur. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met dit stukje cultuur. Ondanks dat we de laatste jaren weinig natuurijs hebben gehad, blijkt toch dat zeker 90% van de kinderen wel kan schaatsen en eigen schaatsen heeft. IJs in Ermelo wil door middel van schoolschaatsen toewerken naar meer sportstimulering en beleving! Dit betekent dat er in de lessen onder andere aandacht zal zijn voor spelvormen en beleving. In het schooljaar 2019/2020 wordt schoolschaatsen aangeboden in december 2019 aan alle basisschoolleerlingen van de groep 1 t/m 8.

Klik hier voor meer informatie.

Curling Cup 2019